وزیر نفت از تهیه سندی به منظور رفع موانع تولید در وزارت نفت خبر داد و افزود: در سال 99 با وجود آنکه سال بسیار سختی بود، ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی 25 میلیون تن افزایش یافت و تولید گاز کشور به هزار میلیون متر مکعب رسید.

وزیر نفت روز پنجشنبه (12 فروردین) در حاشیه پانزدهمین نشست تولیدکنندگان عضو و غیر عضو اوپک در جمع خبرنگاران درباره اینکه شعار سال ۱۴۰۰ «تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها» چقدر میتواند برای صنعت نفت راهگشا باشد، گفت: در هفته جاری نشست و پیش نشستهایی در سطح کارشناسی و معاونتها به منظور تهیه سندی جهت اقدام برای رفع موانع تولید برگزار کردیم. هفته آینده نشستی در سطح وزیر و معاونان وزیر برای نهایی کردن و ابلاغ این سند خواهیم داشت.
زنگنه با بیان اینکه باید از فرصت ایجاد شده برای رفع موانع تولید استفاده کنیم، تصریح کرد: منتها باید به این نکته توجه کنید رفع همه موانع تولید در اختیار وزارت نفت نیست و دیگر اعضای دولت، مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه هم در این موضوع سهیم هستند؛ اما ما بیشتر می خواهیم روی مواردی تمرکز کنیم که اقدامهای آن در اختیار وزارت نفت است تا بتوانیم از افزایش تولید و رفع موانع تولید در سال ۱۴۰۰ پشتیبانی کنیم.
وی با بسیار سخت توصیف کردن سال ۱۳۹۹ عنوان کرد: البته موفقیتهای ارزشمندی هم در این سال داشتیم. سال ۹۹، سال درخشانی در صنعت نفت بود، به عنوان نمونه ظرفیت تولید سالانه صنعت پتروشیمی ایران ۲۵ میلیون تن افزایش یافت و تولید گاز خام کشور به هزار میلیون مترمکعب رسید.